• Boekhouding

  "Wij hebben voor het atilissima boekhoudpakket gekozen wegens de ingavesnelheid, de stabiliteit en de veelzijdige mogelijkheden qua rapportering en communicatie met de klanten"

 • Facturatie

  Al de werkzaamheden van een KMO leiden tot de facturatie en de boekhouding. Dankzij atilissima worden de verschillende stappen van het facturatieproces tot op het kleinste detail geautomatiseerd.

 • Boekhouding & facturatie op internet

  U wenst een hoogstaande software te gebruiken zonder deze te moeten aankopen? U wenst volledig ontlast te worden van alle zorgen verbonden aan de informatica? Ziehier de gedroomde oplossing!

Partners

cobral

Referenties

Nieuws en events

 • GDPR

  Ontdek hier onze privacyverklaring

 • WENST U 75% TIJDWINST BIJ DE INGAVE VAN UW FINANCIEEL ?

  Dat kan. Dankzij onze module GECODEERDE DAGAFSCHRIFTEN kunt u automatisch alle bankuittreksels meteen ophalen onder elektronische vorm en op basis hiervan uw financieel dagboek opbouwen, automatisch gekoppeld aan de openstaande klanten, leveranciers of zelfs algemene rekeningen d.m.v. de bankrekeningnummers en de verrichtingscodes.

 • ATILISSIMA - TIP VAN DE WEEK

  Indien geen overeenstemming van het BTW-nummer is gevonden, krijgt u een blanco scherm zodat u het risiko niet meer loopt om de verkeerde klant te boeken.

 • EEN RAPPEL DIRECT VANUIT DE HISTORIEK VERSTUREN?

  Dit kan nu vanaf de laatste versie van FINANCE!

Onze sterkte

Illico Soft legt de nadruk op de service.

De implementatie van een software vraagt ervaring en begrip voor de manier van werken van de klant.

Onze service medewerkers zorgen voor een geslaagde start en zijn uw aanspreekpunt, dag na dag.

Als u contact opneemt met onze service, bent u zeker dat uw vraag onmiddellijk en op een professionele manier wordt beantwoord. U wordt nooit in de steek gelaten !