Boekhouding & facturatie op internet

ALTIJD EN OVERAL
U beschikt over uw facturatie- en/of boekhoudpakket altijd en overal. Of u nu op kantoor bent, thuis, op verplaatsing of in het buitenland ... u verschaft zich toegang tot uw software via een simpele log in.
U werkt op een PC, een portable of een tablet. U hoeft hiervoor geen speciale software te installeren. Een Internet verbinding is genoeg.
SaaS staat inderdaad voor Software as a Service.
De SaaS versie is perfect identiek aan de lokale versie: voor een beschrijving van de software, zie dus het gedeelte boekhouding en/of facturatie.

Er bestaan 2 versies:

- ATILISSIMA ON DEMAND betekent dat alleen uw applicatie ATILISSIMA via het Internet toegankelijk is; de andere applicaties (Microsoft Office, Isabel, ...) blijven lokaal draaien.

- ATILISSIMA CLOUD EDITION betekent dat het geheel van uw applicaties via het Internet toegankelijk zijn. Men spreekt dan van een 'VIRTUAL OFFICE'.

HUREN i.p.v. AANKOPEN
Met SaaS huurt u eigenlijk het pakket, u moet niet overgaan tot een investering van duizenden euro's.
Op maandbasis betaalt u een vast bedrag dat omvat:
  • het gebruik van het pakket 24/24, 7/7 van eender welk toestel, van eender welke locatie via een Internet verbinding
  • automatische back-ups van uw gegevens
  • de updates van atilissima
  • de updates van de antivirus en andere safety tools
  • de helpdesk

Voor een beperkt maandelijkse kost hebt u toegang tot een professionele beheersoftware in een all inclusive vorm.

ZICH BEVRIJDEN VAN DE IT
U wilt zich 100% focussen op uw zaak?
Dan is Software as a Service (atilissima on demand) de gedroomde oplossing!
Via een log in komt u in een perfect beveiligde werkomgeving. U hoeft niet meer te zorgen voor: de back-ups, het uploaden van de laatste release van de software of van de antivirus upgrades. Uw omgeving is altijd up-to-date. Wat een werkgemak!

EFFICIËNTER EN MILIEUVRIENDELIJKER WERKEN
Dankzij het SaaS systeem kunt u gegevens met een remote partner op een beveiligde manier delen. Een voorbeeld: uw accountant kan uw BTW aangifte op afstand opstellen en elektronisch versturen zonder zich daarvoor te moeten verplaatsen. Ander voorbeeld: u kan samen met uw partner die net in het buitenland zit een bepaald document of statistiek bekijken.
Gedaan dus met gegevens uitwisselen en overdragen, nutteloos afdrukken en tijdrovende (en zenuwslopende) verplaatsingen!

OVERSCHAKELEN NAAR ATILISSIMA ON DEMAND
Het overschakelen vanuit de meest gangbare beheerpakketten verloopt vlekkeloos: wij zorgen voor de overzetting van de gegevens. De installatie en de opleiding worden uitgevoerd door onze high skilled consulenten die u verder begeleiden en nuttige tips meegeven. Bij hen komt u terecht voor het verder uitbouwen van uw SaaS configuratie, naargelang het evolueren van uw zaak.
Aarzel niet en contacteer ons voor een demo op het nummer 051/262770.

 

Wenst u meer informatie?
Aarzel niet en contacteer ons


* Verplicht in te vullen!